Steun ons en help Nederland vooruit

Nico Bults

Wethouder

Barendrecht

Ik woon, samen met mijn vrouw en twee kinderen, inmiddels alweer ruim 24 jaar in onze prachtige gemeente.

Gedurende mijn tijd als buitengewoon commissielid/ burgerraadslid (2006-2010) en als raadslid (2010-2014) voor D66 heb ik de lokale politiek met al haar positieve en minder positieve kanten mogen ervaren. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe periode als wethouder en ik heb er zin in!

Het leven en mijn werk hebben mij geleerd dat een probleem zelden of nooit vanuit één enkel gezichtspunt kan worden benaderd en aangepakt. Argumenten voor- en tegen worden door mij afgewogen, om vervolgens te komen tot een weloverwogen standpunt. En dat vind ik dus ook terug bij D66, de sociaal-liberale partij. Waar geloof in eigen kracht en ontwikkeling een belangrijk uitgangspunt is, met oog voor de zwakkeren. Waar gelijkheid een fundamentele waarde is. Deze levenservaring wil ik opnieuw inzetten om de partij de plek te geven die het verdient in de gemeentelijke politiek: niet polariserend, maar argumenterend!

De gemeente Barendrecht is een prachtige gemeente om in te wonen. Natuurlijk ook niet zonder uitdagingen en problemen, maar daarom neem ik dus graag hernieuwd deel aan het bestuur ervan. Ik sta er voor om, vanuit het gedachtegoed van D66, onze mooie gemeente mooi te houden!

Financiën, Sociale zaken, Vluchtelingen, Sport, Project Centrumaanpak

Meer van Nico Bults